Over ons
Dutch Green Company streeft ernaar het meest duurzame bedrijf van Nederland te zijn op het gebied van investeringen en advies in groene en gezonde gebouwen. We zijn een “boutique adviesbureau” en leveren persoonlijke, innovatieve- en maatwerk oplossingen aan onze opdrachtgevers. Naast de technische oplossing bieden wij zowel de financiële als de juridische oplossingen. Uiteindelijk maken we samen met de opdrachtgever de commerciële vertaalslag naar eigenaren en gebruikers van gebouwen. Deze combinatie maakt dat innovatieve verduurzamingsvraagstukken ook werkelijk worden uitgevoerd.

 

“Door technische, financiële en juridische oplossingen te combineren kunnen verduurzamingsambities werkelijk worden gerealiseerd.”

 
 

Wat doen we zelf aan duurzaamheid?
Bij het opzetten van Dutch Green Company is op de kleinste details gelet, zoals toepassen van hergebruikt papier, gebruik van eco-inkt, beperkt kleurgebruik, een duurzame drukkerij (local), externe server op groene energie en CO2-compensatie door het aanplanten van bomen in projecten. Wij streven ernaar om 20% van onze jaaromzet te investeren in research en development.

We streven naar een volledige CO2-neutrale bedrijfsvoering en willen dit samen met onze klanten en opdrachtgevers bereiken.

Duurzaamheid is meetbaar te maken
Er zijn op dit moment diverse mogelijkheden om de duurzaamheid van een gebouw inzichtelijk te maken. Dutch Green Company adviseert per project voor de best passende label(s), zoals onder meer: Greencalc, BREEAM, GPR-gebouw, Energielabel en milieu-indexclassificaties.