ir. Maarten Quist | Partner / Directeur Dutch Green Company

Maarten Quist is een gedreven ondernemer die van zijn passie “groen bouwen” zijn vak heeft gemaakt. Zijn groene achtergrond als Wagenings ingenieur gecombineerd met bouwkundige opleiding en installatietechnische ervaring, vormen de basis voor zijn kennis, die hij inzet bij verduurzaming en ontwikkeling van de gebouwde omgeving. Met de oprichting van Dutch Green Company wil hij een versnelling geven aan verduurzaming voor bedrijven en een positieve bijdrage leveren aan onze wereld door realisatie van groene en innovatieve projecten.

Zijn persoonlijke ambitie is de realisatie van het eerste zero energy hotel in de wereld. Daarnaast werkt hij in stappen aan het energieneutraal maken van zijn woning en zijn volgende auto wordt volledig elektrisch.

mr. Maarten Eldering | Partner / Directeur Dutch Green Company

mr. Otto Meerstadt | Partner / Directeur Dutch Green Company

Hessel Jim Dreteler, MSc

Hessel is afgestudeerd in bedrijfseconomie, waarbij de focus van zijn studie lag op de finance zijde van de economie. Met alle kennis nog vers in het geheugen stort Hessel zich met veel passie op alle economische vraagstukken, waarbij hij niet rust voor een antwoord gevonden is.

Hessel ziet duurzaamheid als de onvermijdelijke toekomst. Over enkele jaren hebben we met z’n allen flinke problemen als we op de huidige manier verder gaan. Hessel vindt het belangrijk om deze problemen voor te zijn en zet zich daarom nu in voor een groene en duurzame wereld.

ir. Ronald van Luijk MSc | Partner / Directeur Dutch Green Engineering

Ronald heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van installatietechniek en energie. Vanwege zijn achtergrond in zowel werktuigbouwkunde als bedrijfskunde is hij als geen andere adviseur in staat een betrouwbare business case te presenteren.

Ronald kan met recht een vakidioot genoemd worden waarbij het ontwerpen van energieneutrale gebouwen zijn grote passie is. Zijn CV telt diverse zeer duurzame utiliteitsgebouwen alsmede de nodige energieneutrale woningbouwprojecten.

Liesbeth Rood

Liesbeth heeft Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na gewerkt te hebben in het vastgoed in Haarlem en langere tijd voor een retailer is Liesbeth aan de slag gegaan bij Dutch Green Company. Binnen Dutch Green Company is Liesbeth als office manager verantwoordelijk voor een duurzaam contact met de klant en alle ondersteunende activiteiten.

mr. ing. Robert Hoogerheijde

Robert heeft een bouwkundige en juridische achtergrond. Hij heeft ondertussen de nodige ervaring opgebouwd in het bouwprojectmanagement, met een korte tussenstop als kandidaat-notaris in het onroerend goed. Met deze achtergrond en ervaringen ondersteunt hij de (ontwikkelings)projecten binnen Dutch Green Company, om deze tot een duurzaam succes te maken.

ir. Thomas Ramanathan